Baoji Xinlian Titanium Industry Co, Ltd er beliggende i National High-tech og nye materiale industri base, der er etableret i kinesisk "Titanium valley" -Baoji byen. Vores virksomhed er en teknologisk og innovativ virksomhed specialiseret i forskning, produktion og bearbejdning af forskellige Titanium eller sjældne metalprodukter.

Vores forretningsomfang omfatter: Ti skruer, Ti bolte, Ti standard fastgørere, Ti stænger, Ti wire, Ti mål, Ti flange, forskellige bearbejdede Ti komponenter, Ti plade, Ti rør, albuer og Ti enheder. Vores produkter er meget udbredt inden for petrokemisk, elektrolyse og galvanisering, skibsmekanisme, afsaltning af havvand, sportsudstyr og Ti håndværk.

Vores firma ejer CNC Drejebænke, savning maskine, planning maskine, stansning, kedelig maskine, fræsning maskine, CNC værktøjsmaskiner og andet mekanisk udstyr forarbejdning. Gennem år med ophobning og udvikling har vores firma altid kørt med den højeste kvalitetsteknologi, idet der lægges vægt på den synkrone opdatering af teknologi og enheder. Vi er i nøje overensstemmelse med national standard, international standard og industri standard med hensyn til teknologi, samtidig opmærksom på uddannelse og absorption af fremragende teknikere. For at tilfredsstille både vores indenlandske og udenlandske kunder, tilføjer vores virksomhed i stigende grad nyt udstyr. På nuværende tidspunkt er vores bearbejdningsprocesser mere omfattende, produktionskapaciteten kan opfylde forskellige krav til bearbejdning.

I øjeblikket er vores virksomhed aktivt ind i ISO9001: 2000 kvalitetsstyringssystem. Vi har oprettet hele reglerne for indkøb af råvarer, produktionsproces, inspektion, levering og eftersalg på baggrund af ISO-standarden. Så det for at sikre produktkvalitet såvel som blive accepteret af flere og flere kunder.

Baoji Xinlian Titanium Industry Co, Ltd vil holde "Ærlig og troværdig, selvforbedring, kvalitet først og fremmest, stræbe efter det bedste" som vores ledelsesfilosofi, bestræbe sig på at samarbejde med verdensomspændende kunder i win-win-situation, udvikle sig sammen for vores fælles lyse fremtid!